Vedonlyöntivihjeet

Urheiluvedonlyönti nostattaa urheilun seuraamisen aivan uudelle tasolle, ja siksi me haluamme tarjota parhaat vedonlyöntivihjeet ja vedonlyönti vinkit kaikille lukijoillemme heidän valitsemastaan lajista riippumatta. Onneksi veikkausvihjeet ovat suunnilleen samat joka lajiin, joten voimme antaa ohjeet perusasioihin riippumatta siitä, lyötkö vetoa raveista vai jalkapallosta. Nykyisin urheilun tilastot ja tulokset ovat niin helposti saatavilla, että sinun ei tarvitse välttämättä edes seurata valitsemaasi lajia lyödäksesi vetoa valitsemasi urheilutapahtuman mahdollisesta lopputuloksesta.

Vedonlyöntivihjeet aloittelijoille ja konkareille

Vedonlyöntivihjeet eroavat hieman siitä, puhutaanko alan asiantuntijalle vai vasta-alkajalle. Vetovihjeet koostuvat kahdesta osasta, joista toinen on tutustuminen itse lajiin ja toinen on tutustuminen sen tarjoamiin eri vedonlyönnin muotoihin, ja yleisesti ottaen kokeneemmilla pelaajilla on jonkinasteista tietoa jommastakummasta osa-alueesta. Urheilu on kuitenkin aina osittain sattumankauppaa, joten kokeneetkin pelaajat voivat tarvita välillä asiantuntijan mielipidettä.

Tutustu ensin itse lajiin, jotta tiedät mitkä asiat vaikuttavat lopputulokseen. Esimerkiksi ulkolajeissa säällä voi olla hyvinkin suuri merkitys lopputuloksen kannalta. Selaa myös urheilutuloksia ainakin muutaman edeltävän kuukauden ajalta, jotta näet, esiintyvätkö samat nimet toistuvasti kärkikamppailuissa. Näin pääset helposti perille siitä, mihin nimiin kannattaa kiinnittää huomiota vetoja tehdessä.

Saatavilla olevat vaihtoehdot riippuvat lajista

Vedonlyöntivihjeet auttavat paljon esimerkiksi vedonlyöjien suosimassa hevosurheilussa

Vedonlyönti netissä on nykyisin erittäin suosittua, joten saatavilla on myös huomattavasti enemmän lajeja. Nykyisin voit lyödä vetoa esimerkiksi laukkaurheilusta, jota harrastetaan maailmalla paljon. Suomessa ollaan puolestaan totuttu lyömään enemmän vetoa raveista, mutta periaate lajeissa on sama. Hevosurheilu on hyvä esimerkki siitä, miten yhdessä kohteessa voi olla monta erilaista vedonlyöntivaihtoehtoa. Voit lyödä voittajan lisäksi vetoa esimerkiksi hevosten keskinäisestä sijoittumisesta tai kahdesta parhaasta hevosesta niiden järjestyksestä riippumatta.

Vetovihjeet annetaan yleisimmin siten, että pelaajan oletetaan veikkaavan voittajaa. Vedonlyönti netissä voi nykyisin tapahtua jopa reaaliajassa, jolloin esimerkiksi jalkapallo-ottelun kertoimet muuttuvat ottelun edetessä. Tämä tuo myös lisää haastetta vedonlyönnissä annettaviin vihjeisiin, sillä saatat esimerkiksi haluta lyödä vetoa siitä, kuka tekee jalkapallossa ensimmäisen maalin puoliajan jälkeen.

Vedonlyönti vinkit ovat suuntaa antavia

Urheilun arvaamattomuudesta johtuen vedonlyönti voi muuttua hyvinkin jännittäväksi, varsinkin jos seuraat tapahtumaa suorana lähetyksenä. Esimerkiksi maaliviivan ylittämisen yhteydessä saatetaan joutua jopa käyttämään kameran tarjoamaa kuvaa, jotta voidaan varmistua oikeasta lopputuloksesta. Kaikenlaista voi tapahtua kilpailun aikana ja esimerkiksi raveissa ennakkosuosikki saatetaan äkkiä hylätä laukan takia tai se voi liukastua sateen kastelemalla radalla juuri sen verran, että toinen hevonen ehtii edelle.

Sään lisäksi joskus urheilussa käy vain huono tuuri ja esimerkiksi jalkapallossa ja jääkiekossa normaalisti paljon maaleja tekevä joukkue saattaakin nakuttaa tasaisella tahdilla kulmarautoihin ja päätyä nollille. Urheilussa on nähty monia yllätyksiä, mikä voi tarjota jännityksen lisäksi myös suuria voittoja niille, jotka eivät ole veikanneet ennakkosuosikkeja. Älä siis luota sokeasti annettuihin vinkkeihin.

Vedonlyöntivihjeet helpottavat tulosten seuraamista

Vedonlyöntivihjeet ovat suuntaa antavia, mutta niiden kautta voit seurata lajia tarkemmin. Asiantuntijat ovat usein huomattavasti paremmin perillä esimerkiksi sääolosuhteiden vaikutuksesta yksilöön tai joukkueeseen, sillä vaikka jokainen pystyy nämä tiedot keräämään, vie se todella pitkän aikaa. Vedonlyöntivinkkejä antavien työ on ottaa näistä asioista selvää, joten heidän tekemänsä työn ansiosta tulosten seuraaminen helpottuu.

Asiantuntijat tuntevat urheilijat läpikotaisin ja heidän tehtävänään on ottaa selvää, kuka on palannut tauolta ja onko tauon syy ollut loukkaantuminen tai muu syy. Suomessa hevosurheilussa sää vaikuttaa paljon ja asiantuntijat kertovatkin, suosiiko sen hetken sää tiettyjä hevosia ja heikentääkö toisia.

Vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Vinkit keskittyvät usein voittajasuosikkeihin, mutta aina ei kannata veikata voittajaa. Ennakkosuosikkien kertoimet ovat usein alhaiset, mutta erilaisilla vedoilla omaa voittosummaa voi parantaa. Esimerkiksi tasoitusvedot on kehitetty osittain tätä tarkoitusta varten, eli kerroin on korkeampi, mutta ennakkosuosikilta ei riitä pelkkä voittaminen, vaan sen pitää voittaa riittävällä pistemäärällä.

Vedonlyöntivihjeet antavat sinulle siis osviittaa siitä, kannattaako sinun jossain tilanteessa tehdä tasoitusveto voittajavedon sijaan. Vedonlyönti kertoimet voivat joskus olla ennakkosuosikkien kanssa lähellä yhtä, jolloin et saa edes sadalla eurolla kunnollista rahasummaa takaisin riskiin nähden. On taas olemassa urheilujoukkueita, jotka puolustavat todella hyvin, mutta hyökkäävät huonosti. Näissä tilanteissa sinun kannattaa puolestaan lyödä tasapeliä voiton sijaan. Raveissa sinun on mahdollista veikata kahta parasta, jolloin voit veikata ylivoimaista ennakkosuosikkia ja toiseksi parasta saadaksesi paremmat kertoimet.

Altavastaajien vedonlyönti on usein tuottoisampaa

Johtuen vedonlyöntikertoimien muodostumisesta, ennakkosuosikkeihin perustuvat vedot tuottavat usein vain pieniä summia. Saatat saada esimerkiksi 100 euron panoksella takaisin vain 120 euroa, ja koska ennakkosuosikit eivät aina voita, häviät helposti suuria summia. Siksi monet pelaavatkin usein altavastaajien puolesta, mikä voi tuntua käsittämättömältä, mutta siinä on tietty logiikka. Vedonlyöjä kyllä häviää todennäköisemmin, mutta jo pienellä panoksella tehty voitto voi antaa suuria summia.

Vedonlyönti kertoimet perustuvat aina siihen, mitä vedonvälittäjä ajattelee mahdollisesta lopputuloksesta. Varsinkin melko tasaväkisissä tilanteissa altavastaajan puolesta pelaaminen on rahallisesti huomattavasti kannattavampaa. Jos ennakkosuosikin kerroin on 1,20 ja altavastaajan 2,5 saat kymmenen euron panoksella 12 euroa ennakkosuosikin voittaessa ja 25 euroa altavastaajan voittaessa. Vaikka olisit pelannut aikaisemmin häviävän vedon altavastaajan puolesta, olet silti kokonaisuudessaan viisi euroa voitolla. Jos taas olet aiemmin hävinnyt kympin vedon ennakkosuosikin puolesta veikatessasi, olet silti voitosta huolimatta kahdeksan euroa tappiolla.

Vetovihjeet ovat aina mielipide

Aivan samaan tapaan kuin vedonlyönnin kertoimet, ovat vetovihjeet samaan tapaan mielipide ottelun lopputuloksesta. Toki ne tehdään aina tarkan analyysin perusteella, mutta varsinkin tasaväkisissä tilanteissa satunnaisten tekijöiden määrä on niin suuri, että kyse on enemmän mielipiteistä kuin faktoista.

Otetaan esimerkiksi jääkiekon Suomi-Ruotsi ottelut, jotka ovat usein hyvin tasaväkisiä, mikäli kumpikin maa on saanut parhaat pelaajansa kentälle. Ottelun lopputulokseen saattaa vaikuttaa siis täysin satunnainen tekijä, kuten parhaan pelaajan loukkaantuminen pelin aikana. Toisaalta taas esimerkiksi Suomi-Tanska pelissä ennakkosuosikkina on selkeästi Suomi, sillä 2000-luvulla pelatuista otteluista Suomi on voittanut kymmenestä pelistä kahdeksan.

Vetovihjeet ovat siis ennen kaikkea suuntaa antavia aivan samaan tapaan kuin vedonlyönti kertoimet. Asiantuntijat ottavat huomioon kaiken mahdollisen saatavilla olevan datan ja tekevät mielipiteensä sen johtopäätöksen perusteella. Vinkkejä on kuitenkin hyvä käyttää jo ihan sen vuoksi, että se vähentää omaa aikaa huomattavasti.

Vedonlyönti vinkit säästävätkin ennen kaikkea aikaa, sillä tulokset ovat internetin maailmassa kaikkien saatavilla. Voisit siis aivan yhtä hyvin itse käydä läpi menneet pelit vuosien ajalta ja tulla samaan johtopäätökseen kuin asiantuntija. Vedonlyönti kertoimet ovat kuitenkin toinen muuttuva tekijä, sillä pelaajan on mietittävä tarkkaan, kuinka pienellä kertoimella panostus kannattaa tehdä, että se on kannattavaa.

Vedonlyöntivihjeet lisäävät mahdollisuuttasi onnistua

Parhaimman tuloksen saat, kun analysoit ensin valitsemasi tapahtuman itse. Lue sen jälkeen tapahtumasta annetut vedonlyöntivihjeet ja katso, vastaavatko ne tekemiäsi päätelmiä. Mikäli olet päätynyt väärään lopputulokseen, lue asiantuntijan perustelut saadaksesi lisää tietoa aiheesta, jotta voit sitten tarvittaessa muuttaa valintaasi.

Jos et ole esimerkiksi seurannut valitsemaasi urheilulajia, mikä on varsin yleistä ammattivedonlyöjien keskuudessa, saattaa vedonlyöntiasiantuntija tietää jotain, mitä sinä et tiedä. Esimerkiksi valmentaja on saattanut haastattelussa mainita jotain seikkoja, kuten pieniä treenaamista vaikeuttaneita loukkaantumisia, joilla on iso rooli erityisesti tasaväkisissä otteluissa. Myös moraali vaikuttaa, joten kotikenttäetu saattaa nostaa huonommankin vastustajan altavastaajasta suosikiksi.

Vedonlyöntivihjeet koostuvat monesta osasta

Vedonlyöntivihjeet perustuvat siis hyvin monipuoliseen kokonaisuuteen. Ensinnäkin arvioidaan vedonvälittäjien tapahtumaan antamat vedonlyönti kertoimet, jotta voidaan päätellä, mitkä vedot ovat kannattavia kyseiseen tapahtumaan. Sitten tutkitaan osallistujien taustaa, eli onko mukana ensikertalaisia, konkareita ja onko takana loukkaantumisia. Ulkotapahtumiin katsotaan myös sääennuste.

Vedonlyönti vinkit ovat asiantuntijan paras veikkaus ja veikkausvihjeet kannattaa aina ottaa pienellä varauksella. Koska vedonlyönti netissä mahdollistaa niin monien eri lajien seuraamisen, ne helpottavat kuitenkin huomattavasti erityisesti useammasta eri lajista vetoa lyövien työtä, kun he saavat suuren määrän dataa valmiiksi analysoituna.